Over ons

Expert in boombeheer

Als langdurig partner helpen wij boomeigenaren en -beheerders bij hun boombeheer. Van onderzoek en analyse tot taxatie en advies. Wij hebben de kennis, kunde en apparatuur in huis om te ondersteunen bij uitstekend boombeheer.

Jarenlange ervaring

Van hovenier, ontwerper, boomverzorger en projectleider bomen naar European Tree Technician (ETT) en geregistreerd taxateur. Ronald Wobben, eigenaar van Expedio Arbori, heeft jarenlange ervaring in het groen en bomen in het bijzonder. Hij en zijn team van specialisten helpen gemeenten, projectontwikkelaars en landschapsorganisaties met het beheer van bomen.

Een pragmatische aanpak

Expedio Arbori kenmerkt zich als een laagdrempelig boomtechnisch adviesbureau met korte lijnen. Wij kunnen u het beste helpen als u ons in een vroeg stadium aanhaakt. Onze aanpak is pragmatisch en complexe vraagstukken zijn onze specialiteit.

Boomtechnisch adviesbureau

‘Verklaar bomen’, dat is de letterlijke vertaling van Expedio Arbori. Wij doorgronden iedere boom door onderzoek te doen en analyses uit te voeren. Maar dat is slechts het begin van wat wij u te bieden hebben. Wij adviseren u over de beste zorg voor uw bomen en denken mee over hoe het advies uitgevoerd kan worden. Preventief en na schade of ziekte, wij zijn uw partner in boombeheer.

Wilt u weten hoe het gesteld is met de gezondheid van uw bomenbestand?

logo-isa
logo-ett
logo-bomenstichting
logo-bvc
logo-bedrijf
logo-kpb
Scroll naar boven